SORRY!

http://alvazalar.blogspot.com

JAG VAR HELT VIRRIG, och skrev fel adress.. Där har vi min nya blogg :) enjoy!

ciao

alvazalar.bloggplatsen.se

Hej!
Eftersom jag vill kunna blogga från mobilen byter jag nu från blogg.se till blogger! Hoppas att ni alla följer med mig dit :)

http://alvazalar.bloggplatsen.se

Alva

lite hoppning var det här!

Fille och jag gick upp och hoppade lite i torsdags (fri hoppning). Dock var vi inte ensamma om det ;) Men det flöt på faktiskt, lite knöligt som det alltid blir i "övergången" mellan de första som hoppade och oss som kom upp lite senare, men inga större besvär:)

Vi hoppade fram på ett litet klosshinder på volt, Fille kändes lite tittig och busig och så var det väldigt stor skillnad att hoppa honom klippt!! Men han hoppade väldigt lätt och fint :) Sedan red vi en fem och en halva och vi kom igenom bra trots att hans galopp är mycket mer vägvinnande än traven :) Sedan tog vi fem och en halvan som stod på medellinjen, sväng utifrån hörnet till tre småsmå studs, sväng tillbaka ut på spåret och sedan ut på en linje (snett räcke mot väggen - fyra galoppsprång - rak oxer - tre galoppsprång - rakt räcke)!

Han var suuuuupertittig för att det låg snö vid dörren, så han busade en jäkla massa första gången vi skulle ta hela rundan, men sedan red jag där en massa för att han skulle skärpa sig och sen tog vi sista linjen och då kändes han så superfin! Hoppade lätt och jättetrevligt :) Så till Björne ska vi helt enkelt göra som då fast rida ordentligt överallt på framridningen så att han inte tittar ;) Haha!




Hoppade även med handtagen, vilket kändes bra, den extra styrkan behövdes när han var så jäklans i gasen ;) Dock behövde jag lite kortare tyglar i svängarna, så jag ska flytta fram dem en cm innan jag hoppar :)
Allt som allt mkt nöjd med passet! Skiter faktiskt fullständigt i tramsigheterna vid dörren, det är viktigt att fokusera på det positiva och bara ta med sig att det är en rätt bra idé att kolla överallt innan man börjar hoppa.. haha!



Nyåret har varit jättemysigt, spenderades först på Hästö och sedan i stan med pojkvännen och två av våra kompisar, hade supertrevligt och vi lyckades faktiskt sjukt bra med maten :)
Fille skrittade 50 minuter i snön dagen efter hoppasset och idag gick vi en runda pga oroligheterna inatt. Dock var Fille lugn, superskönt!

Ciao så länge


RSS 2.0