regn, svett och åska

Åkte till stallet klockan sju för att hinna rida innan åskvädret som klart.se varnade för mellan 8 och 10. Men det drog igång strax över sju, lamporna blinkade och det mullrade och åskade hela tiden. Det regnade så mycket!!! Vi satt i bilen en stund och regnet smattrade så att man inte ens hörde mullret... Inte så härligt.
Till slut lättade det iallafall och jag släppte ut hästarna och jag och Moa tog oss upp för att rida i lilla rudhuset. Vilken bastu det är!!!! Svettades så det rann. Fille också. Jag red kanske i 40-45 min men det räckte gott och väl för att bli "lite varma". han var jätteduktig iallafall, han är lite rädd för ett hörn, men jaja. så är det. I vilket fall väldigt mjukt och fin och mycket mer tryck än igår :) Härligt!

Invigde också mina nya GRÖNA stigbyglar, funkade toppen :) Dock inte tränset, behöver två nya hål. Lustigt när det finns typ 8-10 cm kvar på sidostyckena att göra hål i men man gör inte det :P min häst ska liksom inte behöva x-full, han är ytterst normal. Fint kommer det bli när det är klart iallafall :d :d :d



Igår såg jag också Titanic för första gången i mitt liv och grät som en döende anka ungefär. Den var så otroligt rörande, jag var helt uppsliten typ en timme efter :P Jack hade köpt den och popcorn till mig, för jag hade aldrig sett den dåju. Har aldrig gillat Leonardo DiCaprio innan, tyckte att han var överskattad. Började ändra mig i shutter Island, och numera är jag ett inbitet Leo-fan!! Vilken underbar skådespelare.


Måste ärligt talat säga att jag förstår varför folk blev sura över att jaginte sett Titanic innan. Det är skamligt. Det är nog faktiskt den bästa film jag sett. Pinsamt att man kommer såhär 13 år senare (eller vad det nu är) och inser detta ;)


Förresten så är det Morgan Freeman-kvällar på tv4+. Gilla!!

alva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0