NY DIAGNOS :D

Idag har vi fått nytt hopp av duktiga veterinären Cilla på Stora Vörta!! Hon hade pratat lite med kiropraktor-Marianne Olsen. Och de hade kommit fram till att det kan vara en inflammation av slemsäcken i manken (bursa?!) som kan komma pga tryck på manken av täcken. Så nu ska mammsen hjälpa mig att sy in fårskinnspadd-bitar i mankläget på båda täckena (de han har inne och ute nu, så får vi fortsätta sedan på de andra när vi byter i vinter) och så ska vi ge metacam nu from fredag (efter tandläkaren på torsdag)!

Jag hoppas stenhårt på detta!!!! Blir så glad av bara diagnos, man blir ju tusen gånger oroligare om man inte vet vad det är. Så nu ska han trappas ner tisdag/onsdag och sedan blir det vila i två veckor, sedan skritt i en vecka och igångsättning.

Vi tar vintervilan tidigare nu, för det är lika bra i och med dessa nya uppgifter och problemen han har haft! Håller tummarna på att säsongen börjar tidigt 2011 och att vädret håller sig i skinnet ;) Det är ju tråkigt att vila, men man måste göra det någon gång och då är det ju absolut bäst att ta det nu :)

För övrigt var mineralvärdena bra nu! Så nu slutar vi med magnesiumtillskottet, det behövs ju inte längre :) Nu kommer han nog bli pigg dock ;) magnesium lugnar ju ner! Men ska ändå dra ner lite på maten (men inte på mineralerna, haha!) nu under vilan förstås.

Mer hinner jag inte idag, astronomiprov stundar...

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0