camillaträning + smågodis

I onsdags var det Camillaträning! Vi tränade både på att rida två galoppbommar 14 m på jämna fyra galoppsprång och sedan rida fyra på 16 m till ett räcke - alltså lydnad - och böjda linjer! Det var helt klart temat på träningen, var både en skarp banansväng och ett par lätt böjda linjer. Vi skulle kunna variera väg och galoppsprång lite, efter häst och situation liksom :) Fille var fin som en fining! Och så otroligt urtjusig i sitt fina träns! Han blev också jättekär i Emmys jättestora fina fyraåring. Jisses vad han var fin tyckte Fille ;) Ville mest pussas hela tiden.

Snygge!

Väldigt nöjd med träningen alltså, han kändes lättreglerad, framåt och jaaa, lätt! Inget krångel :) Lite sådär fortfarande med att det släpper i svängarna så att han blir lite svårsvängd, men man kan inte få allt!
I torsdags skrittades han och idag red Moa, markarbetespass som hon kör en gång i veckan som sagt! Han hade tydligen varit skitpigg men duktig ;)

Imorgon blir det markarbete och på söndag uteritt! Han behöver ridas ut, och dessutom passar det bra att slippa vara på anläggningen när deet är dressyrtävling. Ska nämligen rida på morgonen eftersom PORSLINAN HAR VALVAKA på kvällen. Tycker verkligen om politik och ska självklart förlja valet! Också tittat på alla utfrågningar och debatter jag har hunnit för plugg och filipsson! Mitt hjärta är rött. Är ditt? (ingen kan svara nej ;) )


Där har vi honom! Kom igen nu på söndag!!


För övrigt har jag knåpat ihop en liten eventuell tävlingsplanering!

v.38 Karlshamn, ska rida 90 och 100 eftersom det är det som erbjuds :P Men äntligen ska vi iväg iallafall!
v.41 Hemma, klubbtävling, ska bara rida klassen, troligtvis i 100 cm.
v.42 Råby 100 + 100 (finns 110 också)
eller
v.42 Kalmar 100 + 105 cm

De sista beror lite på när det passar bäst med föräldrar som ska köra och sådär ;) Underlaget är ju fiber i Kalmar men det är ju tydligen inte så bra ändå??
Var hade ni helst ridit? Råby Ridklubb eller Kalmar Hästsportklubb?

Nu ska jag ha fredagsmys med jacke hela kvällen :)
ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0